ANKYLOS<sup>®</sup>

Aitoon TissueCare-hoitoon. Tämä tarkoittaa pitkäkestoista kovan kudoksen ja pehmytkudoksen vakautta, kestävää estetiikkaa ja varmuutta, että näet potilaidesi nauravan nolostumatta näkyvistä kruunumarginaaleista usean vuoden ajan.

 

Yleiskatsaus

TissueCare-konsepti – houkutteleva pitkän aikavälin onnistumisennuste

Kiinteä, vakaa ja luotettava yli 25 vuotta: ANKYLOS C/X on vastaus kaikkiin kliinisiin indikaatioihin – sen ennustettavan, luonnollisen estetiikan ja erinomaisen mekaanisen vakauden ansiosta. Kartioliitäntä on suunniteltu välittömään ja pitkäkestoiseen kudosten pysyvyyteen. Erittäin tarkassa TissueCare-liitännässä ei esiinny mikroliikettä lähes ollenkaan ja se on lähes kokonaan bakteerinkestävä. Se on myös indeksoitu ja kitkalukittu – mikä estää luun resorptiota ja varmistaa vakaat ja terveet kudokset implantin ympärillä.

Uusia näkökulmia – ennustettavaa kudosten vakautta

Vakaita, ennustettavia tuloksia sinulle ja potilaillesi? ANKYLOS C/X on vastaus: Ainutlaatuinen TissueCare-kartioliitäntä siirtää implantin ja abutmentin välisen liitoksen implantin keskelle ja estää saumaan kohdistuvat mekaaniset vaikutukset sekä mikrobihyökkäyksen implanttia ympäröivään kudokseen. Se tarjoaa implantin olkapäälle lisätilaa ympäröivälle pehmytkudokselle. Yhdessä subkrestaalisen ja mikrorakenteisen implantin kanssa se mahdollistaa luusolujen kasvun aina abutmenttiin asti – ja tarjoaa lisätukea päällä olevalle pehmytkudokselle. Ideaaliset olosuhteet kestävään punavalkoiseen estetiikkaan.

Yksinkertainen leikkaus. Vapaus valita oikea protetiikka

Helppokäyttöisyyttä, maksimaalista toiminnallisuutta ja esteettisesti vaativia tuloksia? Uusi ANKYLOS C/X -asennusjärjestelmä mahdollistaa implanttien tarkan asentamisen niin, että implantin olkapää näkyy jopa luureunan alle asennettaessa. Etenevä kierremalli helpottaa implanttien ruuvaamista paikoilleen ja edistää kudoksen säilymistä. Indeksoitu ja kitkalukittu TissueCare-liitos tekee kirurgiasta ja protetiikasta täysin toisistaan riippumattomia. Ja kun kaikilla proteesiosilla on vain yksi halkaisija, kaikki abutmentit voidaan yhdistää kaikkiin implantteihin tarpeen mukaan – nyt indeksointivaihtoehdolla. Loistava tulos pitkällä aikavälillä ja edullinen hoito yhdistettynä pieneen varastointitarpeeseen.

ANKYLOS logotype web
DENTSPLY- toimistojen maailmanlaajuiset yhteystiedot.
 
049