Uusi ASTRA TECH Implant System&trade; EV <br> &ndash; proteettiset ratkaisut

ASTRA TECH Implant System EV sisältää laajan abutmenttivalikoiman, mukaan lukien potilaskohtaisia ja esimuotoiltuja abutmentteja. Käyttämällä paikkakohtaista kruunulähtöistä lähestymistapaa nämä komponentit tukevat kaikkia kliinisiä tilanteita ja pehmytkudoksen muotoilun vaatimuksia lopullisia rakenteita varten.

Protetiikan helppoutta

Paikkakohtaiset proteettiset komponentitSite specific restorative options small image

Nämä luonnolliseen hampaistoon perustuvat, paikkakohtaista kruunulähtöistä lähestymistapaa hyödyntävät komponentit on suunniteltu tukemaan kaikkia kliinisiä tilanteita ja pehmytkudosten muotoilun vaatimuksia lopullisissa proteettisissa rakenteissa, mukaan lukien pyöreät ja kolmiomaiset vaihtoehdot.

One position only placement close up small imageATLANTIS™-abutmenttien asennus vain yhteen asentoon

ASTRA TECH Implant System EV ‑implanttijärjestelmässä on helppokäyttöisyyden edistämiseksi innovatiivinen vain yhden asennon asennus potilaskohtaisille ATLANTIS-abutmenteille. Liitos sallii myös joustavuuden indeksoida tehdasvalmisteisia abutmentteja kuuteen asentoon, kun taas indeksoimattomat abutmentit voidaan asettaa mihin tahansa asentoon.

Implant level impressionItseohjautuvat jäljennöskomponentit

Itseohjautuvien jäljennöskomponenttien tarkkaan asennukseen tarvitaan vain yhtä kättä. Kun ruuvia kiristetään, komponentti pyörii paikoilleen ja kiinnittyy implanttiin vain, kun se on asetettu oikein. Tämä innovatiivinen muotoilu mahdollistaa ennustettavan ja nopean asennuksen.

Abutment Screw EVYksi järjestelmä – yksi vääntömomentti

Kaikki lopulliset abutmentit on suunniteltu käyttämään yhtä kiristystiukkuutta 25 Ncm yksinkertaisuuden vuoksi. Lisäksi jokainen abutmenttiruuvi on optimaalisesti suunniteltu varmistamaan oikeanlainen esikuormitus ja vakaa ruuvikiinnitys ajan myötä.
Kullans

Kullansävyisen ATLANTIS-abutmentin asennus


ATLANTIS animation thumbnail
 
049