ASTRA TECH Implant System™

ASTRA TECH Implant System Bio Management Complex™

Astra Tech BioManagement ComplexASTRA TECH Implant System™ -järjestelmällä estetiikka yksinkertaisesti integroidaan implanttijärjestelmään. Toimimme yhdessä luonnon kanssa ja tuemme luonnollista paranemisprosessia sen sijaan, että häiritsisimme sitä. Tästä syystä voit luottaa potilaasi kanssa ASTRA TECH Implant System™, niin tänään kuin tulevaisuudessakin.

Menestyksekäs implanttijärjestelmä ei voi olla vain yhden ominaisuuden varassa. Aivan kuten luonnossakin, monien toisistaan riippumattomien ominaisuuksien on toimittava yhdessä.

OsseoSpeed™ – enemmän luuta nopeammin

TiOblast™-pinnan todistetusta menestyksestä syntynyt OsseoSpeed™ on maailman ensimmäinen ja ainoa implantti, jossa on kemiallisesti muokattu titaanipinta. Se tarjoaa ainutlaatuisen nanotason implanttipinnan, joka stimuloi luun varhaista paranemista ja nopeuttaa luun paranemisprosessia.

Fluorilla käsitelty mikrokarhennettu titaanipinta lisää luunmuodostusta ja vahvistaa luun ja implantin välistä kiinnitystä. Yhdessä implantin kaulan MicroThread™-kierteiden kanssa OsseoSpeed tarjoaa todellista käytännön kasvutehoa, minkä ansiosta hoito on luotettavampaa ja tehokkaampaa. OsseoSpeedin kliiniset edut ovat todistettuja ja hyvin dokumentoituja.

MicroThread™ – biomekaanista luustimulaatiota

ASTRA TECH Implant System™ kaulaosassa on pieniä MicroThread™-mikrokierteitä, jotka optimoivat rasituksen jakautumisen ja pienentävät näin rasitusarvoja. Rakenne perustuu luun fysiologian syvälliseen tuntemukseen, mikä on elintärkeää implantin optimaalisen suunnittelun kannalta. Koska luu on luotu kantamaan kuormia, hammasimplantit täytyy kehittää niin, että ne stimuloivat mekaanisesti ympäröivää luuta, jotta se voidaan säilyttää. Samalla tulee huomioida, että implantin ja luun välisen liitoksen kriittisin kohta sijaitsee kortikaalisessa marginaalisessa luussa, johon suurin rasitus kohdistuu.

Conical Seal Design™ – tiivis ja luja kartioliitos

Conical Seal Design™ on marginaalisen luutason alapuolinen kartioliitos, joka siirtää kuormituksen syvemmälle luuhun. Marginaalisen luutason yläpuolella oleviin kartioliitoksiin ja tasapintaisiin liitoksiin verrattuna Conical Seal Design vähentää rasitushuippuja ja tukee näin marginaalisen luun säilyttämistä. Se sulkee myös implantin sisäpuolen ulkopuolisilta kudoksilta ja minimoi mikroliikkeet ja -vuodot. Conical Seal Design yksinkertaistaa ylläpitoa ja varmistaa luotettavuuden kaikissa kliinisissä tilanteissa. Lisäksi Conical Seal Designin tiivis ja täsmällisesti istuva implantti–abutmentti-liitos tekee abutmentin asentamisesta nopeaa ja helppoa. Abutmentti on itseohjautuva ja asennus on a-traumaattinen, joten luun vaurioitumisriskiä ei ole.

Connective Contour™ – optimaalinen kiinnittymisalue sidekudokselle

Connective Contour™ on ainutlaatuinen muoto, joka syntyy, kun abutmentti asennetaan implanttiin. Muoto mahdollistaa sidekudoksen kiinnittymisalueen laajenemisen niin korkeuden kuin määrän osalta. Alue muodostuu implantin viisteestä ja abutmenttiosasta, johon sidekudos kiinnittyy suojaten marginaalista luuta.

ASTRA TECH Implant System web
DENTSPLY- toimistojen maailmanlaajuiset yhteystiedot.
 
049