Surgical unit and instruments

Like all DENTSPLY Implants products, FRIOS instruments are developed in close cooperation with practitioners for practitioners. As always, the focus of development is on making our products simple and easy to use: For accurate, successful and fast work at all times.

FRIOS S/i -yksikkö: Siirteet ja implantin asentaminen yhdellä yksiköllä

FRIOS SchlauchYksinkertainen, tehokas ja vakuuttava työnkulku – FRIOS S/i -yksikön paras kuvaus. Ja on sanomattakin selvää, että se noudattaa korkeimpia laatu- ja tekniikkastandardeja ja kaikkia sovellettavia direktiivejä. Se on täydellinen työkalu tarkkaan luun valmisteluun FRIOS MicroSaw -sahalla.

Selvästi strukturoitu ohjelmasekvenssi on suunniteltu tarkasti implanttikirurgian vaatimuksia silmällä pitäen. Se sisältää neljä esiasennettua ohjelmaa, joita voidaan käyttää nopeasti ja helposti jalkaohjaimella tai suoraan laitteesta. Kierteitystoimintoa voidaan ohjata suoraan viidennellä ohjelmapainikkeella – eikä vastakkaiskulman käsikappaletta tarvitse vaihtaa. Myös individualistit voivat käyttää FRIOS S/i -yksikköä. Kaikkia ohjelmia voidaan muokata tarpeen mukaan. Viimeinen valittu asetus tallentuu automaattisesti.

FRIOS S/i -yksikköPienikokoinen huoltovapaa kirurgiamoottori ja lukuisat vastakulma-käsikappaleet varmistavat erinomaisen käsiteltävyyden ja reippaan työskentelyn kaikissa kirurgisissa tilanteissa. Paras yleisnäkymä on myös taattu suurella korkeakontrastisella näytöllä, joka näyttää kaiken tärkeän leikkauksen aikana, kuten nopeuden ja vääntömomenttiasetuksen. Kirurgiamoottori, virtajohdot, teline ja käsikappaleteline voidaan steriloida 135 Celsiusasteessa – helppoa hygieniaa.

FRIOS S/i -yksikkö reagoi jalan paineeseen:
Kaikki toiminnot ohjelman laajennuskytkimestä myötä-/vastapäiväkäyttöön sekä kolminopeuksisen jäähdytysainepumpun aktivointiin voidaan valita ergonomisella jalkaohjaimella. Tämä jättää kätesi vapaaksi sille, mikä on tärkeää: potilaillesi!
Lue käynnissä olevista tutkimuksistamme ja julkaistuista tuloksista.
 

Oletko aloittamassa ASTRA TECH Implant System™ käyttöä? Nämä tuotteet tarvitset aloittaaksesi.

 
Katso uusimmat uutisemme ja ota yhteyttä tiedotukseemme.
 
049