XiVE<sup>®</sup> Proteesivaihtoehdot

XiVE® offers a wide range of prefabricated components in the FRIADENT® prosthetics range – in implant diameters, various gingival heights, straight and angled.

Proteesi

Monipuolisuus on tärkein tekijä

XiVE® tarjoaa sinulle kaikki innovatiivisen protetiikan mahdollisuudet. Väliaikaisen proteesin pohja voidaan tehdä samanmuotoiseksi kuin TempBase-abutmentti. Monitoiminnallinen – ja kolmella tavalla: vienti-instrumenttina, välittömänä indeksijäljennöksenä leikkauksen aikana sekä välittömän proteesin pohjana. EstheticBase, CERCON-abutmentti ja AuroBase ovat eräitä lopulliseen implanttikruunuun saatavilla olevia järjestelmiä. Ja siltojen ja peittoproteesien kohdalla FRIADENT® MP ‑abutmentti tarjoaa laajan valikoiman tyypillisiä XiVE-ratkaisuja: joustavia, monipuolisia ja yksilöllisiä.

Rajoittamaton tulevaisuus

Oikea ratkaisu aina käsillä. XiVE tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja potilaillesi. XiVE-järjestelmä tarjoaa ratkaisevaa joustavuutta viiden implanttihalkaisijan ja jopa kuuden implanttipituuden ansiosta – jokaisen kliinisen tilanteen ideaaliseen käsittelyyn.
XiVEä täydentävät sopivat lisävarusteet: implantin suunnittelun instrumentit ja erilaiset konseptit tarkkaa jäljennöksen ottoa varten – avoin, suljettu, implanttitasolla tai abutmenttitasolla tai jopa välittömänä indeksijäljennöksenä TempBasen avulla. Erilaisia pehmytkudosten muotoilijoita ja väliaikaisia abutmentteja atraumaattiseen ja täydelliseen ienkudoksen muotoiluun. Erityisen käytännöllinen: yksi ja sama leikkausinstrumenttisetti XiVE S plus- ja XiVE TG -implanteilla.

FRIADENT-värikoodaus – kohdistettu työskentely

Me suunnittelemme – sanomme sen värein. Yhdenmukainen kaikkien instrumenttien ja osien värikoodaus tekee työstäsi turvallisempaa ja helpompaa. Voit tunnistaa vastaavat osat helpommin, kun värit vastaavat toisiaan. Sekaannus häviää ja laboratorion ja implantologin välillä ei ilmene viestintäongelmia. Jopa paljastamisen aikana voit tunnistaa implantin halkaisijan heti värillisestä peittoruuvista.

XiVE-liitännän geometria – turvallisuusliitokset

Syvä sisäinen, erittäin tarkka ja indeksoitu: XiVE S plus -tuotteen tunnettu indeksointiliitäntä täyttää kaikki voimaa siirtävän, implantin ja abutmentin välisen liitännän odotukset. Ja se on perusteellisesti todistettu käytännössä: kuusikulmio on muodostanut luotettavan liitännän implanttien ja abutmenttien välille useiden vuosien ajan – menestysreseptimme erinomaisilla proteesikonsepteilla. Liitäntäosiemme rakenne on tärkein: kuusi tarkkaa abutmenttivaihtoehtoa – nopeaan, helppoon ja loogiseen asentamiseen, minkä kaikki proteettisten ratkaisujen parissa työskentelevät implantologit ymmärtävät helposti. Avain helposti käyttöön otettavaan lähetekäytäntöön.

XiVE logotype web

View instructional videos and manuals, download images    and more.

 
049