XiVE® – Implantology Unlimited

The XiVE® implant system can offer solutions where other systems have reached their limits. It offers practically unlimited surgical and prosthetic freedom along with maximum safety. With XiVE you can master implantological challenges as easily as standard procedures.

Implantin malli

Edistynyt malli – edistynyttä ensisijaista vakautta

Täydellinen säilytys alusta lähtien? Kaikissa luuluokissa? XiVE on vastaus. Järjestelmää varten erityisesti kehitetty implantin rakenne ja leikkauskäytäntö ovat täydellisiä vastineita – joilla on yksi tavoite: ensisijainen vakaus joka tilanteessa.

Implantin erikoisrakenne koostuu tiivistyvästä kierreosasta ja apikaalisesta itsekierteittävästä osasta. Jännittäviä tuloksia: tiivistää implanttia ympäröivää luuta – erityisesti luuta, jolla on heikko rakenne. Ja vielä parempia tuloksia: ensisijaista vakautta ja mahdollisuus välittömään paikkaukseen ja rasittamiseen. Tämä tarkoittaa atraumaattista implantin asentamista luuluokissa I ja II harjanneporan avulla. Erinomainen ensisijainen vakaus voidaan päinvastoin saavuttaa heikkorakenteisessa luussa käyttämällä harjanneporaa vähemmän.

Kuva: 1 = kitka / 2 = tiivistyminen / 3 = leikkaus

XiVE TG -ikenienvälinen hoito – atraumaattinen hoito

Yksinkertainen leikkaus ja protetiikka? XiVE TG esittelee ikenienvälisen implanttihoidon konseptin. Valmistelu on samanlaista ja tapahtuu samalla instrumenttisetillä kuin ikenenalaisen XiVE S plus ‑implantin kohdalla: nopeaa ja atraumaattista. Ja tämä on erityisen totta toiminnallisten paikkojen kohdalla.

Oikea seos on tärkeintä. XiVE TG on kliinisesti todistetun FRIALOC-järjestelmän parannus ja se sisältää myös kaikki XiVE S plus ‑tuotteen edut: erikoiskierremalli, erityinen implantin runko ja FRIADENT plus ‑pinta. XiVE TG:n FRIADENT-abutmentit ovat erityisen käytännöllisiä ja taloudellisia: liitäntägeometria on aina identtinen – yksi abutmentti sopii kaikkiin halkaisijoihin.

Tehokas rakenne – soluyhteensopiva pinta

Ovatko tyytyväiset potilaat sinulle tärkeitä? Implantin pintarakenteella on merkittävä vaikutus implanttihoidon nopeaan onnistumiseen. Optimaalista osseointegraatiota varten XiVE S plus- ja XiVE TG -implanteilla on kliinisesti todistettu ja alan johtava FRIADENT plus ‑pinta: nopea kostutus ja kasvun aktivointi. Korkean lämpötilan etsattu mikrorakenne sopii hyvin solujen depositioon. Tiheä fibriiniverkko muodostuu nopeasti koko pinnan päälle ja kiihdyttää uuden luun muodostumista. Kudoksen parantunut kostutus, jonka käynnistävät pinnan hydrofiiliset ominaisuudet, kiihdyttää uusien solujen depositiota ja erilaistumista. Luusolujen suosima pintarakenne – kattavaan hoidon onnistumiseen.

XiVE logotype web

View instructional videos and manuals, download images    and more.

 
049