Koulutuskonseptimme

Inspiraatio synnyttää inspiraatiota

Group of dental professionalsUusien tieteellisten löytöjen, kliinisten raporttien ja innovaatioiden virrassa
on haastavaa pysyä mukana kehittyvässä hammasimplanttimaailmassa. Siksi teemme yhteistyötä johtavien yliopistojen ja alan kliinisten keskusten kanssa suunnitellaksemme valikoman ajantasaisia kursseja.

Koulutuskonseptimme sisältää usein johtavien spesialistien luentoja yhdistettynä aitoon kirurgiaan, videoita, havainnollisia esityksiä ja hands on - harjoituksia. Teoria otetaan käytäntöön niin, että voit hyödyntää uutta tietoa nopeammin ja tehokkaammin.

Mutta me toivomme, että kurssimme antaa enemmän kuin tietoa. Toivomme sinun inspiroituvan löytämään uusia ratkaisuja jokapäiväisissä työtilanteissasi ja uusia tapoja inspiroida hoitotiimisi jäseniä. Inspiraatio synnyttää inspiraatiota.

Huomiota, jonka ansaitset 

Maailmakuulut professorit, spesialistit ja kliinikot opettajina on vain yksi osa todellista huippukoulutusta. Siihen kuuluu myös antaa kurssilaisille hieno oppimiskokemus.

Auttaaksemme sinua saamaan parhaan irti kolutuksesta, järjestämme kursseja eri tasoilla ja eri kielillä yli 500 paikassa kaikkialla maailmassa. Annamme sinulle säännöllisesti mahdollisuuksia avustaa aidoissa toimenpiteissä. Jotta voimme varmistua, että saat huomiota, jonka ansaitset, on monille kursseillemme asetettu rajoitus osallistujamäärien suhteen.

CE Krediitit 

Kun osallistut kurssille, jonka järjestää DENTSPLY Implants, saat niistä CE Krediittejä. Ota yhteyttä paikalliseen edustajaasi saadaksesi liätietoa. (Voimassa CE Krediittejä myöntävissä maissa).

Ruotsin Mölndalissa sijaitseva koulutuskeskuksemme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ja inspiraatiota.

 
049